Werken bij essent.be
Energie is van ons allemaal
Essent.be is een Belgische energieleverancier en maakt samen met Essent Nederland deel uit van de innogy groep, een duurzame internationale speler op de Europese energiemarkt.
 
Essent.be staat voor optimisme in een markt die continu beweegt. 170 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze klanten comfortabeler maken.
 
En dat zijn er heel wat. De voorbije jaren kende essent.be een mooie groei op de Belgische energiemarkt. Dankzij essent.be genieten vandaag al meer dan 500.000 mensen van de positieve energie van essent.be. En daar kan jij uiteraard aan meewerken.
 
Want energie is van ons allemaal!

Overzicht vacatures

Billing Medewerker

Functieomschrijving

Als Billing medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van de facturering van onze zakelijke en residentiële klanten.

Lees meer

Medewerker Credit Control

Functieomschrijving

Als medewerker in ons credit control team zorg je samen met het ganse team voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van Essent. Hierbij beschik je over een volledige procesbeheersing en zal je dus met andere woorden ingeschakeld worden in het volledige proces van credit control.

Lees meer

Systeem/Applicatiebeheerder

Wat staat jou te wachten?
Lees meer

Credit Collector

Functieomschrijving

Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be.

We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden:

Lees meer

E-Commerce Specialist

Functieomschrijving

Als E-Commerce Specialist werk je in ons digital team aan het activeren & continu optimaliseren van onze landingspagina’s en actiesites gericht op de verkoop van energie en aanverwante diensten. De nadruk ligt op performance based campagnes. Hard werken, maar ook plezier maken dragen wij hoog in het vaandel!

Lees meer

Training & Knowledge Officer

Functieomschrijving

Als Training & Knowledge Officer binnen de afdeling Customer Service Support ontwerp en beheer je de trainingen voor de medewerkers van het Contact Center. Je zorgt ervoor dat de medewerkers over alle informatie beschikken zodat zij de klanten van essent.be correct te woord kunnen staan.

Verantwoordelijkheden:

Lees meer

E2E Procesmanager

Functieomschrijving

Het begeleiden van het end-2-end team in het identificeren, analyseren, ontwikkelen en implementeren van verbeterinitiatieven voor essent.be in samenwerking met interne en externe service delivery teams.

Lees meer

Business Process Analyst

Functieomschrijving

Als Business Process Analyst bij essent.be identificeer en analyseer je de end-to-end-processen op zoek naar procesoptimalisaties. Je implementeert verbeteringen om zo kwaliteit, efficiëntie en meerwaarde voor (interne en externe) klanten verder te verhogen.

Functieomschrijving

Lees meer

UX Analyst

Functieomschrijving

Je komt terecht in het Digital team en rapporteert aan de Digital Operations Manager. Als UX analyst bij essent.be ga je op zoek naar de beste user experience van de verschillende digitale producten voor Mobile, web en Desktop.

Lees meer