Werken bij essent.be
Energie is van ons allemaal
Essent.be is een Belgische energieleverancier en maakt samen met Essent Nederland deel uit van de innogy groep, een duurzame internationale speler op de Europese energiemarkt.
 
Essent.be staat voor optimisme in een markt die continu beweegt. 150 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze klanten comfortabeler maken.
 
En dat zijn er heel wat. De voorbije jaren kende essent.be een mooie groei op de Belgische energiemarkt. Dankzij essent.be genieten vandaag al meer dan 360.000 mensen van de positieve energie van essent.be. En daar kan jij uiteraard aan meewerken.
 
Want energie is van ons allemaal!

Overzicht vacatures

Data Protection Officer

Position

In this role you will be part of the Legal & Compliance department of Essent Belgium -internationally part of the Innogy group- and will report to our Head Legal & Compliance. You will report from time to time to, and work closely with the Group Data Protection Officer at Innogy Group level and the other DPO’s in the Group.

Lees meer

Medewerker Contracting & Switching

Als Contracting & Switching medewerker rapporteer je aan de Teamleader Contracting & Switching. Je levert een bijdrage aan het realiseren van de teamdoelstellingen door het uitvoeren van de operationele werkzaamheden van het team. Je levert een belangrijke bijdrage in kwaliteit-, kennis- en procesmanagement door het aanbrengen van verbetervoorstellen als onderdeel van continu verbeteren.

Lees meer

Webmaster & Analytics Specialist

Functieomschrijving

Als webmaster & analytics specialist draag jij zorg voor de verdere ontwikkeling, implementaties en updates van de essent.be website & overige portals en app’s in een dynamische en competitieve markt. Op periodieke basis verzorg je de rapportages, inzichten en verbeterpunten van je acties.

Lees meer

Tijdelijke "hands-on" Trade Marketeer - vervanging wegens zwangerschap tot eind maart 2018

Het gaat om een vervanging wegens zwangerschap. Het betreft een tijdelijke opdracht tot eind maart 2018.

Jouw takenpakket: 

Lees meer

Big Data Developer

Functieomschrijving

Als Big Data Developer speel je een belangrijke rol binnen de Data Industrialisatie track van essent.be. Je levert een actieve bijdrage bij het uitbreiden en het gestructureerd in kaart brengen van de klanten data.

Lees meer

Medewerker klachtenteam

Functieomschrijving

Aangezien wij als bedrijf zeer veel belang hechten aan onze klanten en hun tevredenheid over al onze diensten zijn wij op zoek naar een bijkomende medewerker voor het klachtenteam. In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie. Als medewerker van het klachtenteam sta je in voor het behandelen van allerhande klachten en probeer je op die manier de dienstverlening van essent.be nog verder naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer

UX Analyst

Functieomschrijving

Je komt terecht in het Digital team en rapporteert aan de Digital Operations Manager. Als UX analyst bij essent.be ga je op zoek naar de beste user experience van de verschillende digitale producten voor Mobile, web en Desktop.

Lees meer

E-Commerce Manager

Als E-Commerce Manager begrijp je als geen ander de klantbehoefte, je analyseert de funnels en vertaalt deze continu naar verbetervoorstellen binnen de diverse disciplines die jou aanbelangen. Je maakt deel uit van het Sales & Marketing team en je rapporteert aan de Manager van het Digital team. Je volgt marktontwikkelingen op het gebied van online & social en speelt hier pro-actief op in om de nodige conversie en sales te genereren.
Lees meer

Credit Collector (m/v)

Functieomschrijving

Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je  voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van Essent. 

We bieden je een afwisselend takenpakket aan met tal van verantwoordelijkheden:

Lees meer

IT Security Expert

Functieomschrijving

Als IT Security Expert ben je het aanspreekpunt wanneer het gaat over het beveiligen van de informatie zowel binnen de organisatie als erbuiten en zet je in op het voorstellen van maatregelen en controles om dit te verwezenlijken. Je rapporteert aan de IT Manager.

Meer concreet:

Lees meer

Project Manager

Functieomschrijving

Als Project Manager bereid je nieuwe projecten grondig voor en leid je de uitvoering ervan in goede banen. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van het verwachte resultaat en werkt voornamelijk op projecten die geïnitieerd zijn vanuit het commerciële departement. Je rapporteert aan de Manager Project- & Process Management.

Lees meer

Business Controller

Business Controller

Als business controller kom je terecht in onze Finance afdeling. De Finance afdeling denkt vanuit financieel perspectief mee met de business en zorgt op deze manier voor een belangrijke toegevoegde waarde voor essent.be. Onze missie bestaat eruit waarde te creëren voor essent.be en deze ook verder te bevorderen en te sturen.

Lees meer

Compensation & Benefits specialist

Functieomschrijving

Binnen het HR team van essent.be -dat bestaat uit de Head of HR, HR Business Partner en Payroll Officer- ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden/opvolgen van het HR beleid en de processen met de focus op de beloningsstrategie. Je adviseert en ondersteunt de Head of HR bij het introduceren en optimaliseren van het beloningsbeleid en dit op strategisch, juridisch, fiscaal en praktisch vlak.

Lees meer

Innovative Frontend Tech Lead PHP/ AngularJS

Welcome to Utility-as-a-Service (“Uaas”)

Lees meer

Innovative Tech Lead EAI

Welcome to Utility-as-a-Service (“Uaas”)

Lees meer

Retentie Marketeer

Functieomschrijving

Om de toekomst van essent.be verder uit te bouwen, is het behoud van de bestaande klanten en de optimalisatie van de customer lifecycle en customer value van cruciaal belang. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren RETENTIE MARKETEER.

Lees meer

Online Developer

Functieomschrijving

Je komt terecht in een team van enthousiaste ontwikkelaars die instaan voor de constante ontwikkeling en verbetering van de online beleving van onze klanten. Binnen het DevOps Online team zal je instaan voor de verdere ontwikkeling van onze online systemen.

Een doorgedreven kennis en minimaal 2 jaar ervaring met:

Lees meer

Stage Online Communicatie - Kennismanagement (m/v)

Ben je op zoek naar een stageplaats in online communicatie of kennismanagement en ben je een laatstejaarsstudent? Dan biedt essent.be jou de mogelijkheid om de kneepjes van het vak te leren!

Wat kom je doen?

Je doet onderzoek naar de inrichting van kennismanagement binnen essent.be en zorgt voor de uitwerking hiervan.

Onderzoek:

Lees meer